ΕΠΙΤΟΙΧΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ Τεχνικές πληροφορίες


ΜΟΝΤΕΛΟ    SH 2 έως 8 KW / 220 V
Οι μονοφασικοί λέβητες Super Heater 2-8 Kw, μοντέλο SH είναι ένα πλήρες λεβητοστάσιο προσυναρμολογημένο με λέβητα, ηλεκτρονικό πίνακα διαχείρισης με κυκλοφορητή Grundfos, βαλβίδα ασφαλείας, δοχείο διαστολής, αυτόματο by-pass, μανόμετρο και τηλεκοντρόλ για χειρισμό. Ηλεκτρονικά είναι πλήρως προκαλωδιωμένος με αναμονή για σύνδεση του παροχικού καλωδίου ρεύματος αλλά και του θερμοστάτη χώρου. Επίσης διαθέτει 4 επίπεδα ρύθμισης της ισχύος απόδοσης αλλά και δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού, ενώ είναι ο μοναδικός λέβητας της αγοράς με σύστημα θερμικής εξισορρόπησης του κυκλώματος θέρμανσης.
Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης σε όλες τις εφαρμογές θέρμανσης, κλειστά ή ανοιχτά κυκλώματα θέρμανσης, ενδοδαπέδια ή κλασικά συστήματα θέρμανσης, εφαρμογές boiler ζεστών νερών χρήσης ή back up σε συστήματα Αντλιών Θερμότητας.ΜΟΝΤΕΛΟ   SH 12 έως 24 KW / 380 V


                                                             Οι τριφασικοί λέβητες Super Heater 12-24 Kw, μοντέλο SH είναι ένα πλήρες λεβητοστάσιο προσυναρμολογημένο με λέβητα, ηλεκτρονικό πίνακα διαχείρισης με κυκλοφορητή Grundfos, βαλβίδα ασφαλείας, δοχείο διαστολής, αυτόματο by-pass, μανόμετρο και τηλεκοντρόλ για χειρισμό. Ηλεκτρονικά είναι πλήρως προκαλωδιωμένος με αναμονή για σύνδεση του παροχικού καλωδίου ρεύματος αλλά και του θερμοστάτη χώρου. Επίσης διαθέτει 4 επίπεδα ρύθμισης της ισχύος απόδοσης αλλά και δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού, ενώ είναι ο μοναδικός λέβητας της αγοράς με σύστημα θερμικής εξισορρόπησης του κυκλώματος θέρμανσης.
Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης σε όλες τις εφαρμογές θέρμανσης, κλειστά ή ανοιχτά κυκλώματα θέρμανσης, ενδοδαπέδια ή κλασικά συστήματα θέρμανσης, εφαρμογές boiler ζεστών νερών χρήσης ή back up σε συστήματα Αντλιών Θερμότητας.ΜΟΝΤΕΛΟ    ISH 2 έως 8 KW / 220 V


Ο μονοφασικός λέβητας Super Heater 2-8 Kw, μοντέλο ISH είναι ένας σύγχρονος επίτοιχος λέβητας ο οποίος είναι εφοδιασμένος με ηλεκτρονικό πίνακα διαχείρισης και μπορεί να τοποθετηθεί σε πάρα πολύ μικρούς χώρους αλλά και σε κεντρικά λεβητοστάσια. Για την λειτουργία του απαιτείται ο εφοδιασμός με εξαρτήματα λεβητοστασίου (κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας κλπ).
Ηλεκτρονικά είναι πλήρως προκαλωδιωμένος με αναμονή για σύνδεση του παροχικού καλωδίου ρεύματος αλλά και του θερμοστάτη χώρου. Επίσης διαθέτει 4 επίπεδα ρύθμισης της ισχύος απόδοσης αλλά και δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού, ενώ είναι ο μοναδικός λέβητας της αγοράς με σύστημα θερμικής εξισορρόπησης του κυκλώματος θέρμανσης.
Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης σε όλες τις εφαρμογές θέρμανσης, κλειστά ή ανοιχτά κυκλώματα θέρμανσης, ενδοδαπέδια ή κλασικά συστήματα θέρμανσης, εφαρμογές boiler ζεστών νερών χρήσης ή back up σε συστήματα Αντλιών Θερμότητας. 
Ιδανικός για πραγματική αυτονόμηση διαμερισμάτων.
 


ΜΟΝΤΕΛΟ   ISH 12 έως 24 KW / 380 V  
Ο τριφασικός λέβητας Super Heater 12-24 Kw, μοντέλο ISH είναι ένας σύγχρονος επίτοιχος λέβητας ο οποίος είναι εφοδιασμένος με ηλεκτρονικό πίνακα διαχείρισης και μπορεί να τοποθετηθεί σε πάρα πολύ μικρούς χώρους αλλά και σε κεντρικά λεβητοστάσια. Για την λειτουργία του απαιτείται ο εφοδιασμός με εξαρτήματα λεβητοστασίου (κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας κλπ).
Ηλεκτρονικά είναι πλήρως προκαλωδιωμένος με αναμονή για σύνδεση του παροχικού καλωδίου ρεύματος αλλά και του θερμοστάτη χώρου. Επίσης διαθέτει 4 επίπεδα ρύθμισης της ισχύος απόδοσης αλλά και δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού, ενώ είναι ο μοναδικός λέβητας της αγοράς με σύστημα θερμικής εξισορρόπησης του κυκλώματος θέρμανσης.
Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης σε όλες τις εφαρμογές θέρμανσης, κλειστά ή ανοιχτά κυκλώματα θέρμανσης, ενδοδαπέδια ή κλασικά συστήματα θέρμανσης, εφαρμογές boiler ζεστών νερών χρήσης ή back up σε συστήματα Αντλιών Θερμότητας.
Ιδανικός για πραγματική αυτονόμηση διαμερισμάτων.


ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
 ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
 ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Καβάλα Μάρτιος 2012

Κομοτηνή Μάιος 2012

 CONEXPO Oκτώβριος 2012


Ανοιξιάτικη κατοικία Μάρτιος 2013
Ο No1 διεθνώς πατενταρισμένος εναλλάκτης θερμότητας

Οι επίτοιχοι εναλλάκτες θερμότητας Super Heater έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σπιτιού, άμεσα, γρήγορα, οικονομικά και με μεγάλο βαθμό απόδοσης. Υπερτερούν έναντι των κοινών ανταγωνιστικών συστημάτων λόγω του πραγματικού διαχωρισμού του ηλεκτρικού κυκλώματος με το υδραυλικό κύκλωμα (πατενταρισμένο σύστημα). Τα θερμαντικά στοιχεία βρίσκονται στο εσωτερικό τμήμα του εναλλάκτη και συνοδεύονται από μονωτικά  στοιχεία, έτσι υπάρχει πραγματικός διαχωρισμός υγρού – ηλεκτρισμού προσδίδοντας υψηλότερη απόδοση και μέγιστη ασφάλεια λειτουργίας, με βαθμό απόδοσης μετατροπής ηλεκτρικής ενέργειας σε θερμική 99,5% (φωτο).
  
 

Ο ειδικά σχεδιασμένος εναλλάκτης θερμότητας κατασκευασμένος από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου με άριστες ιδιότητες θερμικής αγωγιμότητας και αντιδιαβρωτική προστασία, προσδίδει απεριόριστη διάρκεια ζωής και πλεονεκτεί διότι επιτρέπει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας, την απορρόφηση μεγαλύτερων ποσοτήτων θερμότητας. Έτσι αυξάνεται κατακόρυφα η απόδοση θέρμανσης.ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΒΗΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ

Όλοι οι ηλεκτρικοί λέβητες αντιστάσεων και ηλεκτροδίων είναι κατασκευασμένοι κατά κανόνα από κυλινδρικό ή παραλληλεπίπεδο θάλαμο θέρμανσης με εμβαπτιζόμενες τις αντιστάσεις η τα ηλεκτρόδια.
Αυτό σημαίνει ότι το νερό του κλειστού κυκλώματος θέρμανσης έρχεται σε άμεση επαφή με τα ηλεκτρικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της λειτουργίας.
Έτσι έχουμε εναπόθεση αλάτων και ανθρακικού ασβεστίου ή ασβεστολιθικού χώματος περιμετρικά των ηλεκτρικών στοιχείων δημιουργώντας μονωτικό στοιχείο.
Αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας είναι η μειωμένη απόδοση του λέβητα με αυξημένη την ηλεκτρική κατανάλωση.
Αυτό οφείλεται γιατί ενώ η ηλεκτρική αντίσταση καταναλώνει ρεύμα π.χ. 10 KW η απόδοση είναι 8 KW λόγω του μονωτικού πεδίου που έχει δημιουργηθεί γύρο από τα ηλεκτρικά στοιχεία.


Στους εναλλάκτες θερμότητας το παραπάνω φαινόμενο δεν παρουσιάζεται γιατί υπάρχει πραγματικός διαχωρισμός υγρού - ηλεκτρικού στοιχείου. Το νερό του κλειστού κυκλώματος κυκλοφορεί μέσα από τα 12 υδραυλικά κανάλια και δεν έρχεται ποτέ σε επαφή λόγω του πατενταρισμένου συστήματος με τα ηλεκτρικά στοιχεία προσδίδοντας στο σύστημα μεγάλη αξιοπιστία και σταθερή απόδοση εφόρου ζωής!
Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό που κάνει την τεράστια διαφορά από τα άλλα συστήματα ηλεκτρικών λεβήτων.Επιπρόσθετα, οι λέβητες ηλεκτροδίων παρουσιάζουν τις παρακάτω δυσλειτουργίες:

Οι περισσότεροι λέβητες είναι κατασκευασμένοι από μαύρη σιδηροσωλήνα, η οποία δεν αντέχει στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που είναι η βασική δουλεία που πρέπει να κάνει ένας λέβητας ηλεκτροδίων. Δημιουργούνται άμεσα φαινόμενα οξείδωσης και επικαθήσεων με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά η διατομή ανάμεσα στους δύο πόλους ηλεκτροδίων αυξάνοντας την πτώση πίεσης και έτσι μειώνεται συνολικά ο όγκος του υγρού που μπορεί να περάσει μέσα από τον λέβητα αλλοιώνοντας τον βαθμό απόδοσης του συστήματος με αύξηση της κατανάλωσης ρεύματος.


Με τους εναλλάκτες θερμότητας Super Heater και τον πραγματικό διαχωρισμό του ηλεκτρικού κυκλώματος με το υδραυλικό κύκλωμα εξαλείφονται όλα τα παραπάνω προβλήματα προσδίδοντας σταθερό και υψηλό βαθμό απόδοσης για όλη την διάρκεια λειτουργίας τους.
Οι επίτοιχοι εναλλάκτες θερμότητας Super Heater έχουν 2 χρόνια γραπτή εγγύηση, πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών και διατίθενται μέσω εξουσιοδοτημένων καταστημάτων.