Επίτοιχοι λέβητες παρουσίαση προϊόντος




ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ
ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ.
Αν δεν τον γνωρίζατε
ήρθε να σας καταπλήξει..!!!

Ο κόσμος της θέρμανσης
δεν θα είναι ποτέ πια ίδιος !!!

Θα είναι... : πιο οικονομικός !!!
                    πιο οικολογικός !!!
                    πιο σύγχρονος   !!!
                    πιο κομψός        !!!
                    πιο ασφαλής      !!!
  

Υλοποιήσαμε μια πρωτοποριακή ιδέα.
Να κατασκευάσουμε έναν συμπαγή Επίτοιχο Εναλλάκτη Θερμότητας που αποτελεί πραγματική επανάσταση από όλες τις απόψεις: τεχνολογίας, τεχνογνωσίας, αισθητικής, άνεσης, απόδοσης, εξοικονόμησης ενέργειας, ευκολίας χρήσης, εγκατάστασης και συντήρησης.
Μελετήθηκε έχοντας ως αφετηρία τις πραγματικές ανάγκες του τελικού καταναλωτή, του μηχανικού και του εγκαταστάτη.
Παρέχει ευκολία, εργονομία, ασφάλεια, αξιοπιστία και ανταποκρίνεται
σε όλες τις επιθυμίες σας:

  
     Μεγάλη Οικονομία
  
     Μεγάλη Απόδοση  

     Μεγάλη Ασφάλεια 
  
     Μεγάλη Αξιοπιστία
  
     Μεγάλη Ευκολία Εγκατάστασης
  
     Μεγάλη Εγγύηση 

Παγκόσμια καινοτομία:

Ο πρώτος πιστοποιημένος συμπαγής Επίτοιχος Ηλεκτρικός Λέβητας , μικρές διαστάσεις, εκπληκτικό design, λειτουργικότητα και αξιοπιστία.
Για πρώτη φορά μαζί.

  

Μετρήστε πλεονεκτήματα
  

Υπολογίστε το κέρδος σας!!! 
- 4000 ΕΥΡΩ
 Δεν χρειάζεται λεβητοστάσιο
(κέρδος από την μη κατασκευή λεβητοστασίου)
- 1500 ΕΥΡΩ
 Δεν χρειάζεται καμινάδα
(κέρδος όσο το κόστος μιας καμινάδας)
- 500 ΕΥΡΩ
Δεν χρειάζεται δεξαμενή
(κέρδος όσο το κόστος μιας δεξαμενής 2000L)
- 80 ΕΥΡΩ
Δεν χρειάζεται συντήρηση
(κέρδος όσο το μέσο κόστος συντήρησης ενός λέβητα)
- 600 ΕΥΡΩ 
Δεν υπάρχει αισχροκέρδεια
(κέρδος από τη μη ύπαρξη νοθείας στα καύσιμα)
  
Με την τοποθέτηση ενός λέβητα super heater έχετε φθηνότερη θέρμανση έως :

35 έως 60 %
Σε σύγκριση με το πετρέλαιο θέρμανσης
30 έως 45 %
Σε σύγκριση με τα στερεά καύσιμα
25 έως 50 %
Σε σύγκριση με το φυσικό αέριο
25 έως 30 %
Σε σύγκριση με τους ηλεκτρολέβητες
30 έως 50 %
Σε σύγκριση με τα Air Condition
  

Τα παραπάνω ποσοστά φθηνότερης θέρμανσης προκύπτουν από
εργαστηριακές μετρήσεις αλλά και την 10ετή λειτουργία των εναλλακτών θερμότητας. Διευκρινίζεται ότι για να επιτευχθούν τα παραπάνω ποσοστά φθηνότερης θέρμανσης πρέπει η θέρμανση να είναι εφοδιασμένη με σύστημα θερμορύθμισης και να υπάρχει μετρητής μειωμένου τιμολογίου.  


Επίτοιχος
Εναλλάκτης Θερμότητας
με πιστοποιητικό 11


Ο επίτοιχος ηλεκτρικός εναλλάκτης θερμότητας Super Heater είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας και ασφάλειας, και υπερκαλύπτει τις ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (EN). Φέρει πιστοποιητικό ποιότητας 11 και έχει υποστεί τις πιο αυστηρές και εξαντλητικές δοκιμές με άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα και πολύ υψηλό βαθμό αξιολόγησης από τα διεθνούς αναγνώρισης εργαστήρια δοκιμών ηλεκτροτεχνικών προϊόντων του οίκου AT4 wireless του Απριλίου του 2011 και τα αποτελέσματα αναγράφονται στην υπ΄αριθμόν No 32961CEM.001 τεχνική έκθεση. Οι λέβητες Super Heater είναι πλήρως εναρμονισμένοι με τα παρακάτω Ευρωπαϊκά πρότυπα:
''Διάταξη βασικών προδιαγραφών και εκτίμηση συμβατότητας των ηλεκτρικών συσκευών, που προορίζονται για χρήση εντός καθορισμένων ορίων ηλεκτρικής τάσης''
(ακολουθεί σειρά νομοθετικών διατάξεων και οδηγιών).
EN 61000-6-1 (2007) & EN 61000-6-3 (2007): CISPR 16-2-3 Ed. 2.0 (2006-07),
CISPR 16-2-1, 7.4.1 Ed. 2.0 (2008-20), CISPR 16-1-2, 4.3 Ed. 1.2 (2006-08)
EN 55014-1 (2006), EN 61000-3-2 (2006), EN 61000-3-3 (2008)
 
''Διάταξη βασικών προδιαγραφών και εκτίμηση ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας''
(ακολουθεί σειρά νομοθετικών διατάξεων και οδηγιών).
EN 61000-4-3 (2006), EN 61000-4-2 (1995) / A1 (1998) / A2 (2001), EN 61000-4-4 (2004), EN 61000-4-5 (2006), EN 61000-4-6 (2007), EN 61000-4-8 (2010), EN 61000-4-11 (2004)




ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

 Διεθνώς πατενταρισμένος

Ο  εναλλάκτης  θερµότητας  super  heater  είναι  ένα  καινοτόµο  και  πρωτοποριακό  προϊόν  διεθνώς κατοχυρωµένο  και  πατενταρισµένο  απολύτως  ασφαλές,  εύχρηστο  και  πολυχρηστικό,  η  τελευταία εξέλιξη  της  τεχνολογίας.  Είναι  ένα  µοναδικό  οικολογικό  προϊόν,  υψηλής  τεχνολογίας  και  µοναδικής τεχνογνωσίας, η νέα γενιά εναλλακτών υπερύψηλης απόδοσης  (Hi. Efficiency) όπου η απόδοση και η θερµοκρασία του εναλλάκτη ελέγχετε από το ίδιο το υλικό, η διάρκεια  ζωής του είναι απεριόριστη µε σταθερό και υπερυψηλό βαθµό απόδοσης προσφέροντας 50% περισσότερη θερµική ενέργεια έναντι των άλλων παρόµοιων προϊόντων.
  

Μικρές διαστάσεις

Μπορεί να εγκατασταθεί παντού, σε εσοχές και ιδιαίτερα μικρούς χώρους χάρη στις εξαιρετικά μικρές του διαστάσεις.
                         
                   Υ x Μ x Π: 650x400x195                   Υ x Μ x Π: 365x245x80                                       

Προσεκτικός σχεδιασμός 


   
Η υψηλή τεχνογνωσία καθώς και ο ευφυής σχεδιασμός ενός λέβητα Super Heater εκδηλώνεται μέσα από ένα πολύ προσεγμένο και εργονομικά ταξινομημένο μηχανολογικό σχεδιασμό που επιτρέπει όλες τις πιθανές επεμβάσεις συντήρησης από την πρόσοψη του λέβητα, γρήγορα, εύκολα και απλά.


Ευκολία εγκατάστασης

Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο.
Η τεχνολογική καινοτομία και ο σχεδιασμός καθιστούν την εγκατάσταση παιχνίδι. Το μικρό και συμπαγές μέγεθος ενός λέβητα Super Heater προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης συχνά χωρίς την ανάγκη εργαλείων.

Προγραμματιζόμενος ελεγκτής 
 
Χάρη στον προγραμματιζόμενο ελεγκτή, διαχειρίζεται με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο όλες τις λειτουργίες ελέγχου, ασφάλειας, άνεσης και αυτοδιάγνωσης. Επίσης μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από την συσκευή με μια σειρά εξαρτημάτων που επιτρέπουν να ελέγχετε συνεχώς την ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους.

Κυκλοφορητής Grundfos 

Όλοι οι λέβητες Super Heater είναι εφοδιασμένοι με κυκλοφορητή Grundfos που διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα αυτόματης εξαέρωσης.


Μηδενικό Ρίσκο  
Αυτή η λέξη θα ήταν αρκετή για να περιγράψει την ποιότητα κατασκευής. Αυτό οφείλεται στην απίστευτη απόδοση του λέβητα και στην ενσωματωμένη ηλεκτρονική τεχνολογία διαχείρισης που αυξάνει την θερμική απόδοση και ελαττώνει την κατανάλωση
ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας επίπεδο άνεσης 4 αστέρων στον καταναλωτή και δημιουργώντας ευχαριστημένους πελάτες για τον εγκαταστάτη τεχνικό.
Με έναν λέβητα Super Heater τα χρήματα σας αποκτούν αξία.

Εξυπηρέτηση - Service


Για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών ένα μεγάλο δίκτυο τεχνικών καταστημάτων έχει αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η άμεση ανταπόκριση αλλά και η τακτική συντήρηση, με υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Επίσης μια έμπειρη ομάδα μηχανολόγων μηχανικών υποστηρίζουν το δίκτυο καταστημάτων σε μια συνεχή και αδιάκοπη διαδικασία τεχνικής ενημέρωσης για νέες τεχνολογίες και προϊόντα.
  



Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε τους εναλλάκτες θερμότητας και να καταστρώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.
Με την Ξανθιώτης συνεργάτη και σύμβουλό σας μπορείτε να μάθετε τα μυστικά της θέρμανσης με τους εναλλάκτες θερμότητας εύκολα και απλά. Έτσι θα μπορείτε να δημιουργείτε ευέλικτες εγκαταστάσεις θέρμανσης που θα είναι σε θέση να καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού σας πελάτη, γι’αυτό καλέστε μας στο 210.9710977 ή στείλτε μας email: xanthiotis@otenet.gr και θα φροντίσουμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.




  
  






banner ads