Φυσικό Αέριο
VAILLANT

Από το 1874 αναπτύσσει η Vaillant την τεχνολογία για την παραγωγή ζεστού νερού και την θέρμανση κατοίκων. Σήμερα η Vaillant λειτουργεί έξι ιδιόκτητα εργοστάσια στην Γερμανία όπου στεγάζονται διαδικασίες παραγωγής οι οποίες εγγυώνται την ακρίβεια λειτουργίας ως και την τελευταία λεπτομέρεια.
Το αποτέλεσμα είναι πρωτοποριακές, ώριμες και πολλαπλών χρήσεων συσκευές, που λειτουργούν αξιόπιστα χρόνια.
Ένα εξέχον δείγμα της τεχνολογίας Vaillant αποτελεί η σειρά επίτοιχων μονάδων αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσεως atmoTΕC και turboTEC.

Έξυπνος και ευέλικτος
Η τεχνολογία των συσκευών μας εγγυάται ευέλικτες λύσεις για όλες τις εφαρμογές και τους τύπους εγκαταστάσεων. Οι καινοτόμες  τεχνολογίες ελέγχου είναι διαθέσιμες για τη θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσεως. Οι λέβητες atmoTEC και turboTEC της Vaillant σας εισάγουν σε ένα νέο συναίσθημα που πηγάζει από την ποιοτική τεχνολογία της θέρμανσης και την παραγωγή ζεστού νερού.
Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε προηγούμενη εγκατάσταση ή τις ειδικές απαιτήσεις του χώρου, αυτές οι συσκευές ταιριάζουν παντού. Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση μια άψογη εγκατάσταση θέρμανσης.
Επιπλέον, η βραβευμένη σχεδίαση ενισχύει ακόμη περισσότερο την ελκυστική παρουσία των συσκευών. Τελικά όμως αυτό που θα κερδίσει τις εντυπώσεις είναι αυτό που δεν μπορείτε να δείτε – το επίπεδο της τεχνολογίας στο εσωτερικό.

Ευκολία τόσο για τα νεόδμητα όσο και για τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων κτιρίων
Οι συσκευές atmoTEC plus & turboTEC plus μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε μονοκατοικίες όσο και σε επαγγελματικά κτίρια, δεδομένου ότι μπορούν να τοποθετηθούν σε συστοιχία ή να συνδυασθούν με θερμοσίφωνα αποθήκης ζεστού νερού.
Η σειρά Plus είναι επίσης η ιδανική λύση εκσυγχρονισμού παλαιότερων κτιρίων. Η νέα γενιά των λεβήτων είναι η πρώτη επιλογή σε όλα τα σπίτια λόγω της ευελιξίας τους στην εγκατάσταση και στην λειτουργία.

Χαρακτηριστικά γνωρισμάτων των atmoTEC plus & turboTEC plus με μια ματιά:
-Απόδοση σε 28 kW για τη συσκευή θέρμανσης και 24, 28 και 32 kW για το λέβητα θέρμανσης 
 και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως
-Λειτουργία warm start
-Γρήγορη εγκατάσταση λόγω της ευπροσάρμοστης βάσης ανάρτησης και της κονσόλας   
  σύνδεσής του
-Εύκολη συντήρηση λόγω του νέου καλύμματος που αποτελείται από τρία μέρη
-Μέγιστη ευκολία στη χρήση
-Αθόρυβη λειτουργία
-Ιδανικό για νεόδμητα καθώς επίσης και για τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων κτιρίων
-Συνδυασμός με τη σειρά boiler της Vaillant για ακόμα υψηλότερη άνεση ζεστού νερού
-Συνδυάσιμος με ηλιακά συγκροτήματα
-Συνδυάσιμος με την πλήρη σειρά μας ελεγκτών και αντισταθμίσεων.


Περισσότερες καινοτομίες για ακόμη περισσότερη άνεση για το ντούς και το λουτρό
Η ενσωματωμένη λειτουργία warm start και ο αισθητήρας παροχής ζεστού νερού χρήσεως εξασφαλίζουν γρηγορότερα την παραγωγή ζεστού νερού σε μια σταθερή θερμοκρασία. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη πλέον να περιμένετε για το ζεστό νερό.

Βελτιωμένη ασφάλεια και έλεγχος λειτουργίας
Οι πρόσθετες λειτουργίες των αισθητήρων αυξάνουν τη "νοημοσύνη" της. Ο λέβητας atmoTec plus έχει το πιο σύγχρονο σύστημα αισθητηρίου καυσαερίων, το νέο μας AtmoGuard. Με αυτό το σύστημα κατορθώσαμε να βελτιωθούμε, τη στιγμή που το προηγούμενο μοντέλο μας ήταν ήδη γνωστό ως το καλύτερο στην αγορά. Εξασφαλίζεται έτσι μια αξιόπιστη λειτουργία και οποιεσδήποτε τυχόν αποτυχίες στα συστήματα ανιχνεύονται αυτόματα και αναφέρονται στο σύστημα DIA. Επιπλέον, αυτές οι λειτουργίες επιτρέπουν στη συσκευή να συνδεθεί με έναν ελεγκτή από το ευρύ φάσμα των συσκευών ελέγχου μας.
       

Ευκολότερη εγκατάσταση

Η σειρά pro εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα, ακόμα και με πολύ μικρά περιθώρια στο πλάι. Όλα τα μέρη μαζί είναι άμεσα προσβάσιμα από την μπροστινή πλευρά – η συντήρηση και οι εργασίες επισκευής απλοποιούνται. Ο καινοτόμος τρόπος λειτουργίας του καθιστά τον λέβητα ευπρόσιτο τόσο στον χρήστη όσο και στον εγκαταστάτη. Η οθόνη πληροφοριών της συσκευής και τα μεγάλα κουμπιά κάνουν τη συσκευή εύκολη στο χειρισμό.

Η βελτιωμένη τεχνολογία γίνεται αισθητή όχι μόνο με την γνωστή ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα των συσκευών Vaillant – αλλά πολύ περισσότερο αποδεικνύουμε άλλη μια φορά ότι είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε το άριστο!

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα turboTEC pro με μια ματιά:
Ικανότητα απόδοσης 24,28 kW
 - Σύμπακτες διαστάσεις, χαμηλό βάρος
 - Κατάλληλος επίσης για συνδυασμό με ηλιακό συγκρότημα
 - Συνδυάζεται με όλους τους ελεγκτές Vaillant
 - Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση
 - Φιλικό προς τον χρήστη και αξιόπιστη λειτουργία

Μεγάλη άνεση στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσεως για την οικογένειά σας :
με uniSTOR VIH
Σε συνδυασμό με οποιονδήποτε από τους θερμοσίφωνες αποθήκης της σειράς μας, μπορείτε να αυξήσετε περαιτέρω την άνεση σας στο ζεστό νερό. Απολαύστε την ευελιξία και την ευκολία που παρέχουν οι συσκευές μας σε εσάς και στην οικογενειακή σας ζωή. Δεν θα ανησυχείτε πλέον για το αν θα έχετε αρκετό ζεστό νερό το πρωί.
Επιλέξτε την επιτοίχια συσκευή μας VIH 70 ή τη σειρά VIH R για χωρητικότητα 120, 150 και 200 λίτρων – ακριβώς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας σε ζεστό νερό.

Χαρακτηριστικά :
 - Εύκολη σύνδεση μεταξύ του λέβητα και του boiler
 - Επιτοίχια έκδοση με χωρητικότητα 70 L
 - Επιδαπέδιοι κύλινδροι για 120, 150, 200 L
 - Ενιαίο σχέδιο Vaillant για το λέβητα και το boiler
 - Λέβητες συστημάτων atmoTEC/turboTEC VU plus που είναι εξοπλισμένοι με τρίοδη βαλβίδα.
 - Χαλύβδινο δοχείο με μόνωση άνευ CSC


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ

  

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Επιστημονικά συμπύκνωση είναι η μετάβαση ενός υλικού από την αέρια στην υγρή φύση. Αυτή η διαδικασία γίνεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, οι οποίες ονομάζονται «σημείο συμπύκνωσης».
Αυτά ακούγονται πολύ θεωρητικά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα για τις συσκευές συμπυκνώσεως μπορεί να συνοψιστεί εύκολα στην ακόλουθη φράση:
Ένας λέβητας συμπυκνώσεως εκμεταλλεύεται την λανθάνουσα θερμότητα των δικών του καυσαερίων. Τα μεταφέρει πίσω στον θάλαμο συμπυκνώσεως και η θερμότητα διοχετεύεται εκ νέου στο κύκλωμα θέρμανσης.

Το μόνο που παράγεται από την διαδικασία της συμπύκνωσης είναι νερό, το οποίο απομακρύνεται εύκολα.

Με τις ecoTEC μπορείτε να έχετε μόνο πλεονεκτήματα: εξοικονόμηση στην κατανάλωση αερίου που σημαίνει αφενός μείωση των δαπανών σας και αφετέρου αυξημένη συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος!

ecoTEC plus – προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης για όλους
Ο λέβητας ecoTEC με την πρωτοποριακή μέθοδο συμπυκνώσεως φτάνει σε βαθμό απόδοσης, ο οποίος ξεπερνά κατά πολύ τα όρια των συμβατικών συσκευών θέρμανσης. Με τον βαθμό απόδοσης έως 109% ο ecoTEC εγγυάται την βελτίωση των κεφαλαίων σας.
Με τον ecoTEC αποδεικνύει η Vaillant για ακόμα μία φορά ότι είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής έξυπνων συστημάτων για οικιακή χρήση.

Συνολικός έλεγχος:
Ο ecoTEC μπορεί να εξοπλιστεί με ένα ευρύ φάσμα ελεγκτών είτε εσωτερικών είτε εξωτερικών ή ακόμα και ασύρματων.
Θα σας επιτρέψει αν έχετε το συνολικό έλεγχο της συσκευής σας από κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

          

Η σειρά ecoTEC plus προσφέρει:
-την άνεση μιας πλήρως εξοπλισμένης συσκευής που εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα
-μέσω του επανασχεδιασμένου εσωτερικού τμήματος της συσκευής καταλαμβάνει τον μικρότερο όγκο από ποτέ έως τώρα, διατηρώντας την καλαίσθητη εξωτερική του εμφάνιση
-ο ecoTEC μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε κάθε ανάγκη μέσω της κυλιόμενης απόδοσης του από 9 – 65KW
-συνεργάζεται επίσης με συσκευές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για να διευρύνει ακόμη περισσότερο τα οφέλη από την εξοικονόμηση ενέργειας.


Τεχνολογία "Made in Germany"
O πλήρως αναλογικός καυστήρας χαμηλών εκπομπών NOx καλύπτει τις απαιτήσεις θέρμανσης σας. Ο λέβητας ecoTEC θα εξασφαλίσει έτσι μια βέλτιστη  χρήση των κεφαλαίων σας.

Ο πρωτεύον εναλλάκτης θερμότητας επιτρέπει απορρόφηση μεγαλύτερων ποσών θερμότητας αφού εκμεταλλεύεται την ειδάλλως χαμένη ενέργεια των καυσαερίων.
Ο κύριος ηλεκτρονικός πίνακας κυκλωμάτων :
- απλοποιεί τη συντήρηση
- καθιστά εύκολη την σύνδεση της
συσκευής με τις διάφορες εξωτερικές / περιφερειακές συσκευές
Το νέο επανασχεδιασμένο εσωτερικό μειώνει τις διαστάσεις και το βάρος της συσκευής. Ο αναλογικός κυκλοφορητής  προσαρμόζει τη λειτουργία του στην απαραίτητη ισχύ εξοικονομώντας κατ' αυτό τον τρόπο ενέργεια.

Ο ecoTEC plus σε μια ματιά:
- υψηλής ποιότητας προϊόντα που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γερμανία
- γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση (χαμηλό βάρος και μικρές διαστάσεις)
- εύκολη και σωστή συντήρηση λόγω των καλά σχεδιασμένων εξαρτημάτων και της 
  εργονομικής τοποθέτησης τους
- υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα
- υψηλότερη άνεση ως προς τη θέρμανση και την παροχή ζεστού νερού
- συνεργάζεται με τους θερμοστάτες και τις αντισταθμίσεις της Vaillant
- συνεργάζεται με τις συσκευές αποθήκευσης ζεστού νερού της Vaillant
- συνεργάζεται με τα προϊόντα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Λύση για ανάγκες έως 200 kW με συστοιχία 4 ecoTEC
Με μια συστοιχία λεβήτων διευρύνεται το εύρος των εφαρμογών για το ecoTEC plus.
Η Vaillant προσφέρει όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα για μια συστοιχία (cascade) λεβήτων συμπεριλαμβανομένων των υδραυλικών διακοπτών, αντισταθμίσεων καιρικών συνθηκών καθώς επίσης και ενός ειδικού καπνοσυλλέκτη για τοποθέτηση σε συστοιχία μέχρι τεσσάρων συσκευών. Με το συνδυασμό τριών συσκευών θέρμανσης VU 656 μπορεί να επιτευχθεί μια απόδοση μέχρι 200kW. Έτσι ο ecoTEC γίνεται η τέλεια λύση για απαιτήσεις θέρμανσης πολυκατοικιών.

Η συστοιχία λεβήτων ecoTEC σε μια ματιά:
-εξαρτήματα για τα συστήματα απαγωγής σε περίπτωση συστοιχίας μέχρι τεσσάρων συσκευών του ίδιου τύπου (VU 656 σε συστοιχία τριών, μόνο).
-η εγκατάσταση μπορεί να είναι ανεξάρτητη από τον αέρα του χώρου
-σύμπακτοι καπναγωγοί πολυπροπυλενίου
-ευκολία στην προσαρμογή σε υπάρχοντα λεβητοστάσια.

Για περισσότερες ιδέες θέρμανσης
και ακόμα καλύτερες τιμές
τηλεφωνήστε στο ....
CHEFFOTEAUX

Έχουμε παράδοση στην καινοτομία

Η Cheffoteaux εφηύρε τον επίτοιχο λέβητα, κατασκεύασε τον πρώτο μεικτό λέβητα και παρουσίασε την ηλεκτρονική ανάφλεξη στους λέβητες αερίου. Σήμερα, έχουμε σημαντικά μέσα έρευνας και τεχνολογίας ώστε να επενδύσουμε στην τεχνολογία του μέλλοντος : βελτιστοποίηση της καύσης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και νέα υλικά. Είμαστε συνεχώς εστιασμένοι στην ποιότητα και στην απόδοση των προϊόντων μας. Απόδειξη : το γεγονός ότι επιλεχθήκαμε να εγκαταστήσουμε 7.500 m2 ηλιακών συλλεκτών στο Ολυμπιακό χωριό των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου. Για τη Cheffoteaux, η καινοτομία δε σημαίνει επενδύσεις και τεχνολογία. Καινοτομία είναι μια διαδικασία που πρέπει να ξεκινά ακούγοντας με σκοπό να καταφέρνεις πραγματικές, απλές και αποδοτικές λύσεις στην καθημερινή ζωή. Χειροπιαστά, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εξαλείψουμε από τη γκάμα μας τον στιγμιαίο μεικτό λέβητα και προσφέρουμε τους λέβητες ***αστέρων CE σαν κύριο προϊόν. Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε μονάδες ηλιακών που είναι συμβατές με τους επίτοιχους λέβητές μας.

Εγγυημένη ποιότητα

Με σκοπό την κάλυψη των προσδοκιών σας σε όρους αξιοπιστίας και μακροζωίας, η Cheffoteaux έχει διαλέξει ένα δύσκολο δρόμο. Ποιότητα η οποία συμμορφώνεται με τα πιο απαιτητικά στάνταρ και μεταφράζεται σε τέσσερις συγκεκριμένες ενέργειες:

·   Η επέμβαση του Τμήματος Ποιότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βελτίωσης ενός καινούριου προϊόντος. Αντί να βρίσκουμε τα πιθανά προβλήματα κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης ελέγχου, αυτά διορθώνονται, σε κάθε βήμα της διαδικασίας βελτίωσης τους.
·   Έλεγχοι θραύσης. Πραγματοποιούνται συστηματικά σε κάθε νέο εξάρτημα, κάνοντας εφικτό τον έλεγχο της μηχανικής αντίστασης πριν την παραγωγή.
·   Έλεγχοι διάρκειας. Κάθε κομμάτι και κάθε εξάρτημα υποβάλλεται σε επιταχυνόμενους ελέγχους γήρανσης : ακραίες θερμοκρασίες, κύκλοι πίεσης, μηχανικά σοκ…επιταχύνουν τη διαδικασία αντοχής και σχισίματος ενώ χρησιμοποιούνται και για τη πρόβλεψη πιθανών προβλημάτων διάρκειας.
·   Έλεγχοι στην εγκατάσταση. Το πέρασμα στην τελευταία φάση, πριν το λανσάρισμα ενός καινούριου προϊόντος είναι οι έλεγχοι σε πραγματικές εγκαταστάσεις με τοποθέτηση του προϊόντος στα χέρια των ανθρώπων που είναι σε καλύτερη θέση πρόσβασης : εγκαταστάτες και χρήστες. Από τη συσκευασία στα εγχειρίδια οδηγιών, από την εγκατάσταση ως τη συντήρηση , το κάθε τι πρέπει να καταφέρει να πάρει μια θετική αποτίμηση πριν να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή.Άνεση στο ζεστό νερό για κάθε απαίτηση
Με μια ολοκληρωμένη σειρά λεβήτων, η Cheffoteaux εγγυάται την καλύτερη τεχνολογία σε προσιτή τιμή για κάθε ανάγκη. Είτε οι λέβητες συμπύκνωσης είτε οι συμβατικοί, προσφέρουν λύσεις αποδοτικές, εύκολα επιτεύξιμες και ανταγωνιστικές. Επίσης τα βασικά προϊόντα, με εξαίρεση τον λέβητα Alixia, έχουν 3 αστέρες απόδοσης ΖΝΧ (σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΝ13203). Χάρη στη μικρο-αποθήκευση των 4 λίτρων (Urbia και Urbia Green) και στο ενσωματωμένο boiler 15 λίτρων, ο χρήστης μπορεί να χαίρει πολλών πλεονεκτημάτων στα πλαίσια του ζεστού νερού χρήσης. Για τους πιο απαιτητικούς, οι λέβητες Niagara C και Niagara C Green με το διπλό boiler των 40 λίτρων μειώνουν τις σπατάλες και βελτιώνουν τις αποδόσεις. Ο λέβητας Pharos Zelios με ενσωματωμένο ηλιακό μπόιλερ διαστρωμάτωσης ανακηρύσσεται ο «αδιαμφισβήτητος νικητής» της συμπύκνωσης και των ηλιακών συστημάτων : μειωμένος χρόνος εγκατάστασης, εξοικονόμηση χώρου, ενδιαφέρουσα τιμή…

Η έννοια της καινοτομίας, της διαμόρφωσης
και της εκτέλεσης

Η πλατφόρμα για τους λέβητες Cheffoteaux σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει στους εγκαταστάτες μια σειρά ομογενοποιημένων προϊόντων που χαρακτηρίζονται από πολυάριθμα κοινά στοιχεία όπως, λειτουργίες, αξεσουάρ εγκατάστασης, υδραυλικά αξεσουάρ , περιφερειακά ελέγχου και διαχείρισης καθώς και σετ σύνδεσης ηλιακών με όλα τα προϊόντα της σειράς. Συμπαγείς λέβητες και τεχνολογίες που εγγυώνται εξαιρετικές αποδόσεις σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο άνεσης. Η Cheffoteaux ανανεώνεται συνεχώς για να προσφέρει υψηλή τεχνολογία, προσβάσιμη σε όλους.
  

Η τεχνολογική πλατφόρμα

Κοινά πλεονεκτήματα

Αποδόσεις ζεστού νερού χρήσης
> Όλοι οι λέβητες έχουν *** άνεσης ζεστού νερού χρήσης (σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΝ13203)
> Παραγωγή ΖΝΧ διαχειριζόμενη από μια ρυθμιζόμενη τουρμπίνα ώστε βα ανταποκρίνεται στις ανάγκες χωρίς χρόνο αναμονής και σε σταθερή θερμοκρασία.
> Σχεδιασμένοι για διαχείριση παραγωγής ΖΝΧ ηλιακών συστημάτων.
   
Αποδόσεις θέρμανσης

> *** αστέρες απόδοσης καύσης σύμφωνα με την οδηγία 92/42 για τους λέβητες συμπύκνωσης.
 > *** απόδοσης καύσης σύμφωνα με την οδηγία 92/42 για τους συμβατικούς λέβητες.
 > Αισθητήρας πίεσης του κυκλώματος θέρμανσης με οπτικοποίηση μέσω οθόνης LCD (όπου δεν υπάρχει, προαιρετικό).
 > Δυνατότητα διαχείρισης 3 ζωνών θέρμανσης με προαιρετικά αξεσουάρ.
 > Ειδικές λειτουργίες κατά του παγετού, αυτόματος καθαρισμός (σε λειτουργία) και έλεγχος καυσαερίων (σε λειτουργία και συντήρηση).
 > Αναλογική αντλία (όπου δεν υπάρχει, προαιρετικό).
  
Σύστημα Eco-Double:
Η εξέλιξη του συστήματος Delta

> Η ένωση ενός πλακοειδή εναλλάκτη με ένα δοχείο αποθήκης ζεστού νερού για μεγαλύτερη απόδοση στην παραγωγή ΖΝΧ.  Η διαχείριση γίνεται μέσω ενός μικροεπεξεργαστή νέας γενιάς. 

 > Λειτουργίες ECO:
  • Η ενέργεια του πρωτεύοντος κυκλώματος που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί, επαναχρησιμοποιείται ώστε να διατηρήσει τη θερμοκρασία του δοχείου αποθήκευσης.
  • Για χαμηλές εισόδους, η ζήτηση πραγματοποιείται από το δοχείο χωρίς επέμβαση καυστήρα.
  • Το επίπεδο θερμοκρασίας του λέβητα προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες του φορτίου του δοχείου ώστε να μειωθεί η κατανάλωση της ενέργειας και του θορύβου.
  • Η διατήρηση της θερμοκρασίας του δοχείου τίθεται σε αναμονή εάν δεν πραγματοποιηθούν ζητήσεις  εντός 24 ωρών από την πρώτη ζήτηση.
  • Δυνατότητα για διαχείριση παραγωγής ΖΝΧ με ηλιακά θερμικά συστήματα.


> Για να βρείτε γρήγορα τον λέβητα που ικανοποιεί τις ανάγκες σας, συμβουλευτείτε
 τον παρακάτω πίνακα.
Niagara C
Η μέγιστη έκφραση της άνεσης

Ο Niagara C είναι ο επίτοιχος λέβητας που εγγυάται επιδόσεις υψηλού επιπέδου τόσο στην ευκολία εγκατάστασης όσο και στην τεχνολογική ευελιξία. Το ατσάλινο δοχείο αποθήκευσης 40 λίτρων είναι διαιρεμένο σε δύο μπόιλερ διαστρωμάτωσης 20 λίτρων το καθένα. Ο λέβητας Niagara C εκτός από τη διατήρηση της θερμοκρασίας του μπόιλερ χωρίς ανάγκη ηλεκτρικής σύνδεσης, διατίθεται για ενσωμάτωση και λειτουργία με ηλιακό και με αξεσουάρ θερμορύθμισης.

Talia
Το καινούριο ¨πρότυπο¨

Η καινοτόμος τεχνολογία των εξαρτημάτων του και η μεγάλη γκάμα αξεσουάρ κατατάσσουν τον Talia σε ένα λέβητα πάνω από τους συμβατικούς. Η οικιακή θέρμανση και η ενσωμάτωση του ηλιακού διαχειρίζονται απ' ευθείας από τον πίνακα ελέγχου με την οθόνη LCD.


Talia ΕΧΤ
Ιδανική άνεση με εξωτερική τοποθέτηση

Ο Talia EXT, χάρη στο ηλεκτρογλβανισμένο μεταλλικό κάλλυμνα και στο
βαθμό προστασίας ΙΡΧ5D, είναι ο νέος λέβητας για εξωτερικό περιβάλλον με αντοχή και στις πιο δυσμενείς κλιματικές συνθήκες έως -15oC, χωρίς να στερείται την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα. Το ψηφιακό χειριστήριο αποστάσεως και ο εξωτερικός αισθητήρας που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, εγγυώνται μέγιστες αποδόσεις στα πλαίσια της άνεσης και μείωσης της κατανάλωσης. O Talia EXT επιτρέπει τη διαχείριση εγκαταστάσεων με ενσωμάτωση ηλιακού ή με διαφορετικές ανάγκες θέρμανσης παραμένοντας απλώς στη χρήση.

Talia ΙΝ
Δώστε χώρο στη άνεση


Με μόνο 24 cm βάθος, ο Talia In δίνει τη λύση στη σύγχρονη κατασκευή κατοικιών για την εκμετάλλευση των χώρων του σπιτιού. Το ψηφιακό χειριστήριο αποστάσεως που περιλαμβάνεται στη συσκευή και η υψηλή ηλεκτρονική τεχνολογία επιτρέπουν την άνετη διαχείριση ακόμα και σε εξελιγμένες εγκαταστάσεις με ενσωμάτωση ηλιακού και με διαφοροποιημένες ανάγκες θέρμανσης. Η λογική του ωριαίου προγραμματισμού των
περιόδων άνεσης ζεστού νερού χρήσης εγγυάται υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση.


Συμπύκνωση για όλους

Η Cheffoteaux ευαισθητοποιημένη τόσο στα περιβαλλοντικά προβλήματα όσο και στο αυξημένο κόστος ενέργειας, προσφέρει κατάλληλες λύσεις για τις σημερινές ανάγκες: μέγιστη άνεση με μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση χάρη στην ευρεία γκάμα των λεβήτων συμπύκνωσης.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε λέβητες συμπύκνωσης;

Για το περιβάλλον

Η βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση των λεβήτων συμπύκνωσης μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές αερίου που συνεισφέρουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η άψογη διαχείριση της καύσης αερίου χάρη στον καυστήρα ολικής προανάμειξης, εγγυάται τη μείωση των ρυπογόνων εκπομπών (ΝΟχ, CO2) που ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και τις όξινες βροχές.

Για τη εξοικονόμηση

Χάρη στο σύστημα συμπύκνωσης της Cheffoteaux, ο λέβητας ο λέβητας επιτυγχάνει μία ενεργειακή απόδοση έως και 108% (απόδοση στο 30% της ισχύος PN/PCI). Σύμφωνα με την εγκατάσταση και το σύστημα που θα εγκατασταθεί, ένας λέβητας συμπύκνωσης Green μπορεί να εξοικονομήσει έως και 35%* αέριο το χρόνο.

Για τη άνεση

Στην θέρμανση, με μια άψογη λειτουργία ακόμα και σε εγκαταστάσεις χαμηλής θερμοκρασίας, η συμπύκνωση διασφαλίζει μια «γλυκιά θαλπωρή» στο περιβάλλον. Σε ότι αφορά στο ζεστό νερό χρήσης η σειρά Green της Cheffoteaux ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του χρήστη χάρη στα αποδοτικά συστήματα παραγωγής ζεστού νερού και στο νέο σύστημα Eco Double το οποίο διατίθεται στο νέο λέβητα Nigara C (Green) και στο σύστημα Eco Delta του μοντέλου Urbia. Το μπόιλερ διαστρωμάτωσης του νέου μοντέλου Pharos Zelios διασφαλίζει διαρκή ευημερία χάρη στο μεγάλο απόθεμα του ζεστού νερού χρήσης.

*σύμφωνα με ένα λέβητα κλασσικής τεχνολογίας πάνω από 15 ετών, χωρίς θερμορύθμιση.
Pharos Zelios
Συμπύκνωση + Ηλιακός = Η ένωση του νικητή

Ο Pharos Zelios συνδέει δυο πρωτοποριακές τεχνολογίες, τη συμπύκνωση και την ενσωμάτωση ηλιακού μπόιλερ, ώστε να εγγυάται τη μέγιστη οικονομία όλες τις μέρες. Συμπαγές, αισθητικά καινοτομικό και ρυθμιζόμενο είναι η ιδανική λύση για τις συνδυασμένες λύσεις με ηλιακές εγκαταστάσεις ή περισσότερες ζώνες θέρμανσης, είτε για νέες κατοικίες είτε για αντικατάσταση παλαιών λεβήτων δαπέδου.

Talia Green
Με μια λέξη το καλύτερο


Η Talia Green είναι η ιδανική λύση για όλες τις κατοικίες που αναζητούν τις καλύτερες επιδόσεις. Συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα στα πλαίσια της άνεσης του ζεστού νερού με μειωμένες διαστάσεις και καταναλώσεις. Χάρη στην τεχνολογία συμπύκνωσης βελτιώνει την εξοικονόμηση ενέργειας και η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ικανοποιεί τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Talia Green System HP
Ο λέβητας αερίου που σκέφτεται με μεγάλη ισχύ.


Με τη θερμαντική ισχύ των 45,65,85 και 100 kW, ο Talia Green System Hp είναι η καλύτερη λύση για μεγάλες κτηριακές εγκαταστάσεις.
Το σύστημα με την παράλληλη σύνδεση των λεβήτων (από 2 μέχρι 4 λέβητες) καλύπτει επίσης τις ανάγκες εμπορικών κτηρίων ή κτηρίων με συνάθροιση κοινού μικρού μεγέθους (δημαρχεία, νηπιαγωγεία κ.λ.π.). Με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά που διαθέτει μεγάλη ισχύ και είναι εύκολη στην εγκατάσταση, η Cheffoteaux εκπληρώνει το στόχο της που είναι να διευκολύνει τους επαγγελματίες της θέρμανσης.


Στιγμιαίοι θερμοσίφωνες αερίου

Fluendo
Η Cheffoteaux παρουσιάζει τον Fluendo τον στιγμιαίο θερμοσίφωνα αερίου για την παραγωγή του ζεστού νερού χρήσης, μικρό σε διαστάσεις αλλά σε μεγάλες επιδόσεις και γκάμα. O Fluendo είναι ένας θερμοσίφωνας ο οποίος λόγω της ικανότητας του να προσαρμόζεται σε όλους του τύπους διάταξης απόρριψης των καυσαερίων και στη εξαιρετική πρόσβαση των εξαρτημάτων του, είναι σχεδιασμένος για να απλοποιεί στο μέγιστο την εγκατάσταση και τη συντήρηση. Είναι συμπαγής, αναλογικός, με ένα πρακτικό εμπρόσθιο πίνακα που σχεδιάστηκε για απλή, άμεση και σίγουρη χρήση.Βασικά χαρακτηριστικά

> Μειωμένες διαστάσεις
> Χάλκινος εναλλάκτης με βρεχόμενο θάλαμο
> Συνεχής διαμόρφωση φλόγας  πιλότου για πραγματική εξοικονόμηση αερίου (έκδοση CF P)
>Ηλεκτρονική ανάφλεξη με μπαταρία για πραγματική εξοικονόμηση αερίου (έκδοση CF E)
>Ηλεκτρονική ανάφλεξη με έλεγχο ιονισμού φλόγας (έκδοση FF)
> Ανίχνευση παρουσίας φλόγας με αυτόματη ανακοπή σε περίπτωση εξόδου αερίου σε τυχαίο σβήσιμο
>Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας
>Μπορεί να αντικαταστήσει άλλες συσκευές λόγω των μειωμένων διαστάσεων.
> Στόμια πίεσης εισόδου και εξόδου της βαλβίδας αερίου.
> Εξωτερικό στόμιο για τον έλεγχο της λειτουργίας του πιεζοστάτη αέρα (έκδοση FF).
> Πίνακας ελέγχου απλός στη χρήση.
> Πλήρης εμπρόσθια συντήρηση.

Γνωρίζουμε το αέριο από μικρά παιδιά !!!
και έχουμε παράδοση στην καινοτομία ...Για να το γνωρίσετε και εσείς
τηλεφωνήστε στο ....